Om DOCRU

Dansk OCR Union (DOCRU) blev grundlagt i marts 2021. Vi er siden blevet fuldbyrdet medlem af World Obstacle – Federation Internationale De Sports D’Obstacles (FISO). At være medlem af FISO betyder, vi står for at afholde kvalifikationsløb til EM, etablerer landshold, udvælger atleter til at deltage på vegne af Danmark til VM og meget andet.

Vi arbejder på, sammen med FISO, at få OCR sporten godkendt som en officiel sportsgren – herunder at få sporten til OL. Det er en lang, men spændende rejse og i Danmark kan vi bidrage ved at få sporten godkendt her.

DOCRU er startet op som en forening, fordi det kræver en mere etableret sport med flere officielle foreninger rundt om i landet, før vi kan blive til et forbund.

Alt arbejdet i DOCRU foregår på frivillig basis, og vi kan kun gøre det, hvis vi alle arbejder sammen. Man behøver ikke melde sig til at sidde i bestyrelsen, for at være med. Vi kan ALTID bruge input og gode ideer, og vi arbejder også med forskellige udvalg, hvor alle er velkomne til at bidrage. Check vores nuværende udvalg ud her.