14. januar 2022 By Admin

FredagsNyheder #0

Så blev det fredag, solen skinner og vi er godt i gang med år 2022. DOCRU har været en turbolent tid igennem allerede, da der er et større administrativt arbejde i at starte en forening op. Vi er dog nået rigtig langt, og vi er super glade for den support, vi har fået.

Vi skulle jo have mødtes alle sammen i sidste uge, hvor vi havde planlagt en brag af en vinterfest, men desværre måtte vi aflyse på grund af Corona restriktioner. Vi arbejder dog hårdt på at finde en ny dato – for hygge, dét skal vi!

Samtidig, så arbejder vi meget på, at få styr på de sidste ting til årets kvalifikationsløb. Vi lærte meget sidste år, og har flere tiltag på vej, for at sikre det bedste mulige setup.

Vi ved også godt, at nogen ting kan virke som om, går rigtig langsom. Vi øver os i, at dele mere om, hvad det er, vi går og laver. Vi vil for eksempel prøve at skrive et nyhedsopslag hver fredag. Men vi håber også, folk vil huske, at alt arbejdet er baseret på frivillighed – og nogle gange kommer livet lidt i vejen og spænder ben for vores tidsplaner. Men vi gør vores bedste!

Fordi, vi desværre ikke har haft tid til at kode et ordentligt automatiseret setup, er vores nye medlemsskabssetup stadig lidt manuelt – men det skal ikke hindre os i, at gå live med det! Så tjek vores medlemskabsside ud! Vi har brug for DIG!